Image
Mazda MX-30
BEWUST ELEKTRISCH
Highlight Euro
VANAF € 429 MET PRIVATE LEASE
EEN MOOI MOMENT VOOR EEN MAZDA
Contact opnemen

Mazda MX-30 - Private Lease nu € 429 per maand

 

Kies voor pure verfijning en rijd bewust elektrisch. De Mazda MX-30 is de ideale Private Lease elektrische auto. Ruim vanbinnen, royaal in materiaalgebruik én net zoveel rijplezier als je van Mazda gewend bent. Je rijdt de Mazda MX-30 al vanaf € 429 per maand met Mazda Private Lease. We laten je graag kennismaken met de 100% elektrische crossover van Mazda.

Neem contact met ons op.

Image
Mazda MX-30

PRIVATE LEASE NU VANAF € 429 PER MAAND

De 100% elektrische crossover van Mazda is nu extra aantrekkelijk. Deze imposante, elektrische auto is zeer rijk uitgerust en opgebouwd uit duurzame materialen.

Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten. Dat hoeft ook niet, dankzij het scherpe Private Lease aanbod waardoor je de Mazda MX-30 al rijdt vanaf € 429 per maand met Mazda Private Lease! Je hoeft alleen nog maar op te laden.

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda MX-30.

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 2022 vanaf € 36.440. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 2022 17,9 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Het vanaftarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland en BTW. Meerprijs kilometer maximaal € 0,1122 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0460. De maandbedragen zijn inclusief BTW en kosten rijklaar maken, en zijn exclusief stroom, metallic/mica (multi-tone) lak en eventuele opties. Prijswijzigingen voorbehouden. Actie geldt niet op voorraadauto's. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Uw Mazda-dealer kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.