Image
cx5 hero

Garantie & Verzekering

Image
mz autoverzekering

Actie Mazda autoverzekering

NET DAT STAPJE EXTRA
Natuurlijk wilt u uw Mazda graag goed verzekeren. Schade of diefstal, daar zit niemand op te wachten, maar het kan iedereen overkomen. Daarom is er speciaal voor u als Mazda rijder de Mazda Autoverzekering samengesteld. Deze uitgebreide verzekering biedt goede service en gunstige voorwaarden. Dat geeft een zeker gevoel!

Profiteer nu van een speciale aanbieding op de Mazda Allrisk Autoverzekering:

Betaal de 1e drie maanden geen premie!

Lees meer over de Mazda Autoverzekering -> https://media-assets.mazda.eu/raw/upload//mazdanl/globalassets/mmnl-local-pages/autoverzekering/mazda-autoverzekering-brochure.pdf?xd_co_f=MmRlNjYwODAtOTlmNC00NzYxLWFlMmItYmVjMmIxYWJkNmQ0&rnd=498a6a&_ga=2.226294298.1038875751.1683895362-1681290033.1603973493&_gac=1.61530718.1681217414.CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA-qO-UyGS3yN5dWhMqPzZo_HU-VrubjgUfXfbVolYck33KyoSc5yQxoCCjQQAvD_BwE
Bereken premie -> https://verzekeren.mazda.nl/
Image
Remschijf

MAZDA FABRIEKSGARANTIE & Mazda Plus Garantie

De uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie is 6 jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In uw garantieboekje vindt u alle details over onze fabrieksgarantie en de voorwaarden.

Iets onduidelijk? U kunt altijd terecht bij ons als u vragen heeft.

Met Mazda Plus Garantie geniet u ook na de eerste zes jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kunt u tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkomt u vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen*. 

Image
Mazda verzekeringen

Mazda autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij ons en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het beste bij u past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Overtuigd geraakt? Neem nu contact met ons op!

Bij Lenselink staan we voor:
Een begrip sinds 1972
Betrouwbaar
Laagdrempelig

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef