Zutphen

Gelderhorst 5
7207 BH Zutphen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.5 SKYACTIV-G 194pk 4WD GT-M Automaat
  • 100% Dealeronderhouden
  • Adaptive Cruise Control
  • Camera
  • BOSE
  • Navi
  • Incl. BOVAG garantie etc..
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 88.439 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-518-VH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurSnowflake White Pearl (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)455 X 184 X 168
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze nette Mazda CX-5 is altijd bij de Mazda dealer in onderhoud geweest! (aantoonbaar) Hierdoor is hij 100% dealeronderhouden, een betere onderhoudshistorie kunt u zich niet wensen. Tevens heeft deze CX-5 een trekgewicht van maar liefst 2.000 KG! Verder is hij rijk uitgerust met o.a. Achteruitrijcamera, Stoelverwarming voor & achter, Navigatie, Lederen bekleding, Elektronisch verstelbare voorstoelen, Elektronische airconditioning, BOSE audio, Parkeersensoren voor & achter, LED verlichting etc.. Voor de volledige optielijst zie het kopje 'opties'. Momenteel wordt er met de auto gereden, de huidige kilometerstand kan dus afwijken van de geadverteerde kilometerstand. Heeft u interesse in deze mooie CX-5 of wenst u een proefrit, bel gerust voor een afspraak: 0575-572032. De persoonlijke benadering, het advies bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto maakt Autobedrijf Lenselink tot een open en eerlijk bedrijf waar iedere klant zich thuis voelt. Wij zijn telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur op 06-54793092 of via WhatsApp (Rob Pelgrom).

De geadverteerde prijs is inclusief rijklaarkosten: lakwerk poetsen, interieur reinigen, afleveringsbeurt, technische controle, nieuwe APK, een halve tank brandstof en 12 maanden BOVAG garantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur op 06-54793092 of via WhatsApp (Rob Pelgrom).


Bedrijfsinformatie

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Opties
Achterbank neerklapbaar
Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
Achteruitrijcamera
Adaptive cruise control
Afdekscherm bagageruimte
Airbag bestuurder
Airbags voor
Airconditioning
Anti blokkeer systeem
Audiobediening op het stuur
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische Stabiliteits Controle
Garanties
100% onderhouden
Bovag

Verkoop

Image
Rob Pelgrom NIEUW

Rob Pelgrom

Bedrijfsleider / Mede-eigenaar
Image
Wouter

Wouter Jansen

Verkoop